Rent-a-bart ceremoniemeester

Rent-a-bart ceremoniemeester

Als animator en presentator met jarenlange ervaring, kreeg ik in 2012 de vraag van twee vrienden - die niet voor de katholieke Kerk wilden trouwen - om hun ceremonie te leiden. Ze wilden niet in zee gaan met oude ex-priesters, maar kozen voor een moderne & dynamische ceremonie met respect voor traditie.

Aangezien de reacties nadien laaiend enthousiast waren, verschillende generaties spraken over een van de mooiste ceremonies ooit, zou ik voortaan nog meer mensen gaan begeleiden in hun mooiste dag van hun leven. Als 'priester' of 'ceremoniemeester'. Rent-A-Bart was geboren.

Als je dus op zoek bent naar een professionele begeleider voor jullie speciale dag. En je wil een op maat gemaakte huwelijksviering die los staat van geloofsverplichtingen. Dan ben ik er graag bij om die eerste dag van jullie nieuwe leven als man en vrouw onvergetelijk te maken.

Professional Marriage Maker

Net zoals er geen twee dezelfde mensen zijn, zijn er ook geen twee dezelfde huwelijksceremonies. Ik werk op maat & garandeer een perfecte service én uitmuntende kwaliteit aan betaalbare tarieven. Op jullie trouwdag is er één centraal punt. Eén hoogstpersoonlijk moment, naast het officiële wettelijke gedeelte, waarop alles en iedereen is gefixeerd: de huwelijksceremonie. Het moment waarop jullie ècht trouwen, elkaar hardop het ja-woord geven en elkaar trouw beloven. Net daarom kiezen jullie er natuurlijk voor om hiervan een moment te maken dat jullie en je gasten voor altijd bij zal blijven!

Katholieken kiezen er vaak voor om dit in de Kerk te doen. Maar tegenwoordig nemen meer en meer koppels afstand van het traditioneel christelijk gebeuren en van het geloof in het algemeen. Uiteraard vormt dit voor mij geen enkel probleem. We zetten ons samen aan tafel en bereiden een ceremonie voor waarbij u al uw wensen en ideeën kan aanbrengen. We bepalen samen hoe de inzegening dient te gebeuren en bekijken we of jullie rituelen en symbolen kunnen gebruiken.

Via een persoonlijk gesprek maken we kennis en tekenen we de lijnen uit voor jullie ceremonie. Rent-A-Bart zorgt voor een gepersonaliseerde tekst en gaat in de eigenlijke ceremonie voor als inzegenaar van het huwelijk.  De ceremonie omvat een inleiding, de huwelijksinzegening en een slotwoord. Dit kan aangevuld worden met eigen sprekers (getuigen, familie, vrienden,...) en muziek.

Rent-A-Bart is ook beschikbaar voor uitzonderlijke ceremoniële verzoeken. Trouw je op een boot? Of in het buitenland? Heb je een droom die je graag werkelijkheid ziet worden? Via een persoonlijk kennismakingsgesprek toetsen we de haalbaarheid en beschikbare budgetten.

Meer info? Bezoek mijn website www.rent-a-bart.com of mijn facebook pagina!

Florale decoraties door Daniël Ost

Florale decoraties door Daniël Ost

Weddingplanner - Absolutely Fabulous

Weddingplanner - Absolutely Fabulous