Butler service - Avec Plaisir

Butler service - Avec Plaisir

Avec Plaisir – Premium events & services stelt u een gecertifieerd butler ter beschikking. Tijdens de aanloop naar uw feest ontvangt hij uw gasten, zorgt hij voor gepaste maaltijden op de juiste ogenblikken, of rijdt hij u naar uw afspraken. Bovendien kijkt een butler vooruit, en pakt hij uw koffers voor de huwelijkreis, en controleert hij hotelreservaties.

Een huwelijk organiseren vergt erg veel tijd en energie, waardoor aan enkele van de essentiele taken minder aandacht wordt besteed. Een butler is er om uw leven in bezige tijden, te verlichten. 

Heren, waan uzelf Batman!
Een butler is stipt, gedetailleerd, discreet en vriendelijk, waardoor hij precies de steun is die superhelden als u nodig hebben. Bruce Wayne zou tenslotte ook geen Batman kunnen zijn zonder zijn butler.

U kan van onze butlerservice gebruik maken voor een dag, een week, een maand. Voor welke periode dan ook, onze butler heeft een impact op uw bestaan.

Contacteer ons voor een vrijblijvende aanvraag op w@avecplaisirevents.be. Meer informatie over onze diensten kan u alvast terugvinden op onze website en facebook pagina.

Cover Rock band Casserole Fermer

Cover Rock band Casserole Fermer

Organic Concept - Prachtige tenten

Organic Concept - Prachtige tenten