Florale decoraties door Daniël Ost

Florale decoraties door Daniël Ost

Welkom in de wereld van Daniël Ost, ’s werelds bekendste kunstenaar die met bloemen, planten en bomen werkt.
Van kindsbeen af had Daniël Ost een grote belangstelling voor bloemen en stelde hij boeketten samen vol vreugde, passie, soberheid en sereniteit. Zijn florale decoraties vertolken dezelfde boodschap. De bloemsierkunst van Daniël Ost vereist de inzet van een team deskundigen in natuurlijke eenvoud en diep vertrouwen.

Geboren en getogen tussen prachtige bloemen en onwaarschijnlijke decoraties, erfde dochter Nele Ost duidelijk het oog voor detail en de passie voor schoonheid van haar vader en moeder. Met haar achtergrond in hospitality en fashion probeert ze altijd de schoonheid van bloemen te combineren met andere elementen om de omgeving op te waarderen. Tafeldecoraties en florale accenten zijn haar geliefkoosd terrein.

Samen met hun team, tekenen Daniël en Nele florale decoraties voor elke speciale gelegenheid, in het bijzonder huwelijken. Iedere keer opnieuw creëren ze een adembenemende gebeurtenis en zijn de genodigden in de wolken over de betovering, de verfijning en esthetische kracht.

Voor de belangrijkste dag in het leven van 2 geliefden, kunnen bloemen nooit ontbreken. Denk aan het bruidsboeket, hét liefdessymbool van bruidegom aan bruid. Denk aan de kerkdecoratie, waar bloemen de sfeer omtoveren van kille kerk naar een romantisch moment. Denk aan het avondfeest, waar de tafeldecoratie het verschil kan maken tussen een geslaagd feest of een saaie bedoening.

Bij ons kan u terecht voor al uw florale en decoratieve wensen, contacteer ons vrijblijvend om uw droomevenement te bespreken.

Contact:
Daniël Ost
03/776.17.15 - 0472/299.799
yann@danielost.be
www.danielost.be

Kunstenaar Daniël en zijn dochter Nele

Pixed movies

Pixed movies

Rent-a-bart ceremoniemeester

Rent-a-bart ceremoniemeester