Flower wall - Bloemenmuur

Flower wall - Bloemenmuur

Een huwelijk zonder bloemen is zoals een dag zonder zonneschijn. Met deze muur van bloemen tover je elke foto om in een prachtige beleving van intense kleuren en florale frisheid.

Kies zelf waar je de flower wall plaatst: bij de inkom om je gasten welkom te heten, als (super)(originele) foto-booth of achter de DJ om het feest op te kleuren. Dankzij de eenvoudig te installeren panelen waar de bloemen aan bevestigd worden, bepaal je dit lekker zelf.

De bloemenmuur kan helemaal naar je eigen wil opgebouwd worden. Ze bestaat uit verschillende panelen die met elkaar verbonden worden. Op deze panelen worden vervolgens de bloemen gehangen om tot een prachtig geheel te komen. 

Verwerk een leuke foto of het logo van jullie huwelijk er in en gebruik originele attributen voor de finishing touch. Een spraakmakende welkom die je huwelijk helemaal opfleurt!

Heb je al een fotograaf die de avond in beeld brengt? Prima! Nog geen fotograaf die deze prachtige bloemenmuur kan vereeuwigen? Ook daar kunnen wij uiteraard mee helpen. Kijk hier naar het werk van onze huisfotograaf.

Specificaties van de flower wall (VERHUUR)

  • 3 panelen, in totaal 2m70cm breed en 2m50cm hoog
  • Huurprijs: €550 ex BTW voor installatie, afbraak en ophaling binnen een straal van 50km (Antwerpen)

Eigen flower wall

Liever een originele wall zonder bloemen maar met behangpapier en kaders? Of een extra grote muur? Wij werken met jullie op maat een eigen ontwerp uit. 

Interesse in het huren of kopen van een flowerwall? Contacteer Ian via email op info@whatawedding.be!

What a love story | Huwelijkswebsite

What a love story | Huwelijkswebsite

Openingsdans aan huis - at yours

Openingsdans aan huis - at yours