Openingsdans aan huis - at yours

Openingsdans aan huis - at yours

Hou je niet van de drukte in een dansschool of wil je liever geen toeschouwers wanneer je danst?
Misschien ben jij één van de vele vrouwen die haar man de dansschool niet binnen krijgt of ben jij juist een man die samen met zijn vrouw op een speciale manier wil leren dansen? Wij kunnen jou en jouw partner fijne lessen aan huis bezorgen in een ongedwongen sfeer en op jullie eigen tempo.
Danservaring is niet nodig. Onze lessen zijn voor iedereen toegankelijk.

Je kan er eveneens voor kiezen om onze lessen te volgen samen met één of meerdere koppels.
Zo creëer je super leuke avonden onder vrienden bij jullie thuis.

Reeds op voorhand worden jullie verwachtingen afgetoetst, zodat wij alle voorbereidingen kunnen treffen om tijdens de eerste les meteen aan de slag te gaan. Het is belangrijk dat de choreografie alles bevat wat jullie wensen. Het is vanzelfsprekend dat we alle aandacht besteden aan jullie vragen en commentaren en dat jullie zelf het tempo aangeven. De regie ligt in jullie handen, want het is en blijft het moment waarin jullie zullen schitteren. Danservaring is niet nodig. Onze lessen zijn voor iedereen toegankelijk.

De wensen zijn per koppel verschillend. Liever ultieme romantiek tijdens een rustige slow? Of misschien doen jullie graag een salsa- of swingchoreografie?  Tango, Weense Wals? Alles is mogelijk! Wij maken er samen met jullie de perfecte openingsdans van.

Steeds vaker worden verschillende nummers gemixt om de dans meer showgehalte te geven. Ook (eenvoudige) lifts zijn niet uitgesloten om jullie openingsdans net dat tikkeltje spectaculairder te maken. 

Wij raden jullie aan om een aantal maanden voor jullie huwelijk contact met ons op te nemen. Er vlug aan beginnen neemt heel wat stress weg in de weken voor jullie huwelijk. Zijn jullie toch wat aan de late kant… geen probleem! Ook dan proberen wij toch om voor jullie nog een gaatje te vinden. We kunnen dit niet garanderen, maar doen ons uiterste best. 

Over @ YOURS

logo-at-yours.png
 

@ YOURS is het concept van Nina Peeten en Steve Guilbert, gepassioneerde dansers en choreografen in verscheidene dansstijlen. Ze hebben beiden jarenlange ervaring in de danswereld: zo gaven ze les aan verschillende leeftijdsgroepen, namen ze deel aan tal van nationale en internationale competities en behaalden vele prijzen.

In 2013 stonden ze voor het eerst samen op de dansvloer tijdens het Wereldkampioenschap Disco Formations en sloeg de vonk over. Ze walsen nu samen gelukkig door het leven. Al die danspassie en liefde hadden een creatieve uitlaatklep nodig en daarom richtten ze samen @YOURS op.

Contact @YOURS
Tel: 0474 72 06 88
Mail: info@atyours.be
Web: www.atyours.be

Flower wall - Bloemenmuur

Flower wall - Bloemenmuur

Pixed movies

Pixed movies