Organic Concept - Prachtige tenten

Organic Concept - Prachtige tenten

Organic Concept maakt van elk evenement een unieke belevenis

Een huwelijksfeest of ander evenement in een Organic Concept tent is telkens weer een speciaal gegeven. De tenten zijn zowel poëtisch als sierlijk en vormen steeds een warm en uitnodigend geheel. Ze vormen een prachtige aanvulling op elke locatie en dompelen de gasten onder in een sublieme sfeer. Bovendien zal iedereen verrast zijn door hun vernieuwend design.  

Elk evenement dat in een Organic Concept tent plaatsvindt, vormt een unieke belevenis. Organic Concept zorgt voor een combinatie van elegantie en romantiek die moeilijk kan worden geëvenaard.  De tenten zijn gesneden uit het hoogste kwaliteit doek en worden vervaardigd met behulp van de beste zeilmakertechnieken.

Daarnaast biedt Organic Concept een waaier aan aantrekkelijke kleuren, een ruim assortiment aan afmetingen, evenals de juiste combinaties qua verlichting, verwarming, vloeren en andere accessoires. Prachtige puntvormen, dramatische lijnen, authentieke houten palen … Organic Concept creëert steeds een tijdloos toneel voor uw mooiste herinneringen. 

Zowel particuliere klanten als professionele event organisatoren begrijpen dat een Organic Concept huwelijk of evenement speciaal is. De beleving van een Organic Concept huwelijk of evenement betekent echter meer dan enkel genieten van een schitterend decor en magische sfeer.  

Ons vriendelijke en ervaren team behandelt immers elk feest als de speciale gelegenheid die het moet zijn.  Een volledig gepersonaliseerde, hoogstaande en aandachtige service definieert elke Organic Concept ervaring.  Dankzij zorgvuldig overwegen, coördineren en anticiperen garanderen we dat éénmaal hét moment is aangebroken, planning en details plaatsmaken voor unieke belevenissen en onvergetelijke momenten.

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend evenement? Neem dan snel een kijkje op www.organic-concept.com. Wij bouwen het decor van uw mooiste herinneringen.

Tel: +32 2 709 09 50
Mail: info@organic-concept.com
Facebook: https://www.facebook.com/organic.concept.be.fr

Butler service - Avec Plaisir

Butler service - Avec Plaisir

Troubabroers - Mathieu & Guillaume

Troubabroers - Mathieu & Guillaume